11 Ekim 2012 Perşembe

Fifa 2013 indir (Demo)







İNDİR




Fifa uzun bir vakit boyunca futbol sever arkadaşların zaruri oyunları arasında mekan elde etmiştir. ister bilgisayarda olsun, isterse oyun konsollarında büyük 1 zevk ile oynanmaktadır. Geçtiğimiz senelerde etkisini kaybettiğini düşünüyorduk. Bunun en ehemmiyetli sebebi ise Konami şirketinin yapımını ve dağıtımını üstlendiği, kısa ismiyle “Pes” nbsp;futbol oyununun Fifa’nın önüne geçmesi olmuştu. Bu süreç hemen hemen beş sene gibi bir süre zarfı içerisinde devamlılığını sürdürdü. Konami savaşı kazandığını ilan edercesine satım miktarlarını kat ve kat arttırmaya devam ediyordu. Cümlenin gelişinden de anlaşılacağı üzere, bir yere dek buna benzer devam etti. Pazardaki payını yükseltmek için kadrosunu tamamı ile yenileyen Fifa son iki yol süresince akıl almaz değişikliklere imzasını attı.



Kadro değişimi ile gelen tanınmayan oyun Fifa 2011 olmuştu. İlk defa satım oranları “Pes” oyununa yaklaşmıştı. Başarının devamı vasıfında gelen bir taze seri ise, Konami şirketini neredeyse alt ileri ederek, Kral tahtına oturmayı başarabildi. Fifa ikibinoniki birinci defa en güçlü rakibini geride bırakarak göz dağını vermeyi başarabildi.



Pekâlâ esas konumuza gelecek olursak bir takım koşulları da işaret etmek ve göz ardı etmemek lazımdır. Fifa 2013 bu atılım sürecinde payı nasıl olacak bilinmez lakin Fifa kadrosunu daha çok da güçlendirmiş ve özellikle grafik cihetinden artan 1 kuş olmak arzu ediyor. Adeta saltanatın devamı için elinden gönderileni yapmak arzu ediyor. nbsp;Hevesle bütün gözler bu sene ki Fifa mı ? Pes mi ? sorusuna çevrilmiş mevkide. Konami’nin sağlayacağı ataklar karşısında Fifa ne tür güvenlik önlemleri edineceği bilinmiyor. Savunmasının bomba gibi bulunacağı sezilimiyor değil. meselenin özüne dönecek olursak çok büyük bir çekişme bizleri bekliyor denilebilir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder